2010-12-21 16:18:36• hírek • Szatmár.ro

A szakértők is választottak nyertes fotót

A Zoom.szatmár.ro szakértői, Schupler Arnold és Gödri Alpár-Béla is kiválasztották az adventi fotóverseny legjobb képét.

Az Adventi Ünnep alkalmából a Zoom.szatmár.ro közösségi oldal fotóversenyt hirdetett, melyre Adventhez köthető fotókkal lehetett jelentkezni december 20-ig. A pályázók a zoom.szatmar.ro-ra kellett feltöltsék fotóikat, az „Advent" kategóriába.

A verseny ideje alatt a pályázó fotósok két díjért is harcolhattak, ugyanis a verseny végén két nyeremény is gazdára lelt. Amint azt már olvasóink tudják a verseny  közösség díját Németh Emese "Megkopott emlékek" című fotójával nyerte el, nyereménye  pedig a Netmusic.ro webáruház által felajánlott 300 lej értékű vásárlási utalvány. A kép itt tekinthető meg.

Kedd délután a szerkesztőségünkben láttuk vendégül a két szakértőt, akik miután megnézték a beérkezett képeket kiválasztották az adventi fotóverseny legjobb  képét, amely Nagy Hajnalka-Csilla "Angyaljárás" című fotója.

A szakértők véleménye szerint, az "Angyaljárás" azért lett a fotóverseny legjobb alkotása, mert  nem egy közönséges Adventi kép gyertyákkal és koszorúval. A kép  szerzőjének sikerült tovább mennie ezen, úgy, hogy közben kifejezte mit jelent számára az Advent. Maga az értelmezésen kívül a helyszín választás és a megvalósítás is különleges. A készítő talán egy meg nem ismétlődő pillanatot kapott lencsevégre; jó időben és jó helyen volt.

Kevéssel maradt le a győzelemtől Tar Attila " Gyakorolunk..." című fotója, valamint Virág Botond "Szentestei játékok" című képe. Ők is dícséretet érdemelnek.

Bögrét nyertek: Tar Attila - Gyakorlunk, Virág Botond - Szentestei Játékok, Kiss Ádám - A szeretet ünnepe, Buzsik István - Adventi koszorú kicsit másképp, Babos Katinka - Gömbök, Tatár Zoltán János - Lángok, Kallay Karola - Kotta, Kiss Tamara - Gyertyák, Kovács József - Adventi koszorú, Szilágyi Áron - Adventi fények. A nyertesek a bögrét december 27 és 30
között vehetik át a Szatmar.ro szerkesztőségében (Hasdeu utca 4 szám).

Gratulálunk a nyertesnek!



Nagy Hajnalka-Csilla "Angyaljárás" című fotója nyerte el a verseny szakértői díját



Tar Attila "Gyakorolunk..." című fotója



"Szentestei játékok" - készítette Virág Botond


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: